27 ian.

Oare e rau ca stau toata ziua , scriu si citesc si beau si pun mana pe chitara si ma prefac cum ca as canta si nu fac nimic productiv iar in rarele ocazii cand ies ies in crasma; lumea din jurul meu zice ca nu e bine, ca cica tree sa ma duc la facultate(chiar daca nu-i pricep rostul) sau sa-mi iau un job serios nu traduceri ocazionale si sa incetez sa ma cred destept ca nu sunt ca as fii doar rasfatat ca as stii multe dar asta nu m-ar ajuta cu nimic ca apoi nu fac nimic cu ceea ce stiu?Ca am sa mor trist si bolnav, ca ficatul meu cica nu ar duce-o prea bine …ca poezia nu tine de foame, cum ca Dumnezeu vrea oameni seriosi ce se daruiesc societatii? eu apoi nu pricep aceste vorbe si daca ma frustreaza una alta o beau pana la uitare si ca de aia beau ca sunt frustrat. Uite cum stau lucrurile lume…eu habar nu am ce e bine si ce nu si nici nu ma mint… nu am principii fundamentale si stricte si nu le am pentru ca sunt sigur ca daca exista un adevar obiectiv, acela nu-i a nimanui(sau ca sa fiu logic: nu-i a cuiva). In rest, numai de bine.

P.S. ca sa evit confuzia… am anumite simpatii, dar nici alea nu is solide.

Reclame

8 răspunsuri to “”

 1. emma ianuarie 27, 2008 la 6:54 pm #

  ai asta un”tecst” de undeva ? sau este o articol-blog(journal) , ca , uite … nu te prea pricep !

 2. waszlaw ianuarie 27, 2008 la 6:56 pm #

  acesta e un text, scris de mine, in fata faptului ca am o viata in fata si nu stiu ce sa fac cu ea sau stiu dar nu prea functioneaza.

 3. emma ianuarie 27, 2008 la 6:59 pm #

  oh … este doar un moment de panica . il avem fiecare. nu functioneaza , doar temporar. nimic dramatic. maine este o nuova giorno. un, da capo!

 4. waszlaw ianuarie 27, 2008 la 7:03 pm #

  heh…sau’ mana … auzi, ca a castigat unu la loto…na ce fain…

 5. waszlaw ianuarie 27, 2008 la 7:03 pm #

  este desigur nu sau’mana ci saru’mana

 6. machiavellian ianuarie 28, 2008 la 3:23 pm #

  „eu habar nu am ce e bine si ce nu si nici nu ma mint… nu am principii fundamentale si stricte si nu le am pentru ca sunt sigur ca daca exista un adevar obiectiv, acela nu-i a nimanui”

  Esti o barca cu panze in mijlocul furtunii. Si pari sa-ti placa, altfel ai schimba ceva. Toti socialistii sunt asa ca tine?

 7. waszlaw ianuarie 28, 2008 la 3:30 pm #

  heh…deriva e frumoasa…nu am motive sa cred in mod absolut in ceva(poate doar in Dumnezeu) .. asta nu inseamna ca nu-mi pasa de nimic…pe de alta parte, am decis sa o domolesc cu politica… macar pt o vreme… iar un adevar cert, unic si fundamental…crezi ca exista om care sa cunoasca adevarul in sensul unui adevar de netagaduit?…si dicutam nu politic sau social.

 8. Oana februarie 23, 2008 la 12:17 pm #

  esti tu, asa cum esti…si cu siguranta nu esti degeaba!!! Desi stii ca nu iti aprob atitudinea stiu de ce esti capabil…deocamdata…enjoy!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: