Pam-pa-ram-pam-pam!

6 iun.

„Legiunea este o Organizaţie întemeiată pe ordine şi disciplină. Legiunea e călăuzită de un naţionalism curat, izvorât din nemărginita dragoste de Neam şi Ţară. Legiunea vrea să trezească la luptă toate energiile creatoare ale Neamului. Legiunea apără altarele Bisericii pe care duşmanii vor să ni le dărâme. Legiunea îngenunche înaintea crucilor vitejilor şi mucenicilor Neamului. Legiunea stă scut neclintit în jurul Tronului, din care voevozi şi regi s-au jertfit pentru apărarea şi înălţarea Patriei. Legiunea vrea să clădească din suflete tari şi braţe vânjoase o Ţară puternică,o Românie nouă.”

Il cheama Catalin si a invatat de mic cum sta treaba cu vrajmasii si cu patria si cu onoarea si cu Dumnezeu (pe care-l cheama Nicu si e din Falticeni, deci e roman, deci credem in el).  Tatal sau (strigat in sat „betivu’ lu’ Leana”) il indruma spre rodnica munca a pamantului, el de aici a invatat ca tot ce e bun iese din pamant roditor si ca pamantul roditor e al neamului iar astfel, lubenita din sat e lubenita romaneasca, deci credem in ea. Cu bratele-i vanjoase ridica roaba cu balega de la vite pana-n spate, unde o aplica ca ingrasament pamantului, realizand ca toate ce sunt bune cresc din cacat bun.

Apoi, a plecat sa faca liceu’ la oras, pe jos, ca orice demn cetatean si ajungand in oras, isi inchipuia cum oamenii il primesc cu bratele deschise drept mantuitor autentic si rural ce are moloz intre degete si un ranjet naiv pe fata, nu a fost insa asa… In liceu il legau de calorifer si il mozoleau anal, de aici el capatand o nemasurata furie fata de homosexualitate. A terminat totusi liceul fiind printre cei mai buni elevi, fiind insa o persoana extrem de violenta, ravnita ca membru al organizatiilor ce au ca singur mijloc de comunicare bataia zdravana. A intrat in Noua Dreapta, a inceput sa fie fascinat de Zielinski zis Corneliu si a gasit ca se simtea foarte bine. Astfel, devenit intre timp student, isi facu un blog, isi agata in baie poze cu capitanu’, pentru a-si inlezni procesul masturbarii si se mandreste in stanga si in dreapta cu ceea ce el este.  Ce sa zic, BRAVO CAMARADE, ai realizat ceva in viata!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: