daca nastase-i comunist

18 oct.

boc e un pitic fascist.

altfel, limitele democratiei intr-o tara condusa de traian basescu devin din ce in ce mai vizibile (desigur draga noastra constitutie nu ajuta prea mult pastrarea si asigurarea valorilor sistemului democratic, permitand interpretari demente nu doar ale domnului presedinte cat si a sclavilor sai intelectuali sau pseudo-intelectuali, adica a unor oameni cu diploma si cam atat). Pervertirea merge pana la punctul in care parlamentul ca institutie si majoritatea parlamentara ca principiu sunt nu doar ignorate ci si stigmatizate de catre o propaganda fascistoida (sa ne aducem aminte cum a acaparat nea adolf puterea absoluta, nu prin metode diferite de cele ale lui basescu si a partidului sau de castraveciori murati). Astfel ma mir cum astazi, acei oameni cu diploma (si nu sunt putini) il pot inca sustine pe domnul presedinte jucator, in contextul in care, orice persoane cu o minima educatie politica, realizeaza riscurile ce deriva din abuzurile basesciene.  Trebuie ca oamenii normali, decenti, stabili psihic sa ia atitudine, sa-i scuipe pe intelectualii basescieni atunci cand ii vad pe strada, sa ii injure cand ii aud vorbind, sa-i goneasca din spatiul public aratandu-le ca, intr-u spiritul celor ce cred in idealul democratic, ei nu sunt doriti si nu trebuie sa fie doriti. A instiga la ura e in acest context normal, a instiga la excludere e normal, e nu atat normal cat de dorit, cat o virtute.  Cat despre basescu, putem doar sa ne rugam, putem doar sa mergem la vot si sa punem stampila, din partea mea, si pe becali, si ma mama omida si pe copilu’ minune, doar, doar, sa nu fie pe actualul presedinte jucator desi in off-side.

Reclame

4 răspunsuri to “daca nastase-i comunist”

 1. danut chidon octombrie 18, 2009 la 12:30 pm #

  ….vom pune stampila acolo unde vom vrea fiecare ! Dar, Traian Basescu ramine ultima sansa a Romaniei de astazi ! Istoria va macina incet si sigur „clonele” lui Iliescu si ” comunismul cu fata umana” !

 2. waszlaw octombrie 18, 2009 la 12:32 pm #

  chestia cu ultima sansa e amuzanta… o foloseau si fanii lu’ mussolini

 3. Al-Baidaq noiembrie 20, 2009 la 1:13 pm #

  No, amandoi is comunisti (la enuntul asta iti inchipui o ura care imi desfigureaza chipul si asa hidos, de antidemocrat?). Acuma no, Boc (ca si M. Dinescu si altii) ar putea sa fie mai comunist decat Nastase, ca doar a facut armata la securitate, unde se facea doar pe baza de 1)cerere + 2)nu oricine era admis (era bine sa nu fi stat degeaba in u.t.c.).

  Eu cred ca o sa pun stampila pe toti, ca sa le arat iubirea si pretuirea mea democratica (poate totusi sa nu fiu democratic si sa pun doua stampile pe unii din ei). Vasescu e refugiul creditorilor badaraniei, asa cum Jeoana e steaua celor cu capul in pamant.

  Matale te inversunezi urat rau, pentru un democrat.

  • waszlaw noiembrie 20, 2009 la 7:56 pm #

   ma inversunez, ce sa fac si eu… 🙂 Dar cred ca ar trebui sa votezi Antonescu. Altfel… bun comentariu si il accept in totalitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: