Clownu’ a luat-o razna. Sau: Serbanele bea ceva si du-te de te culca.

29 ian.

Io cred ca Huidu a devorat ciuperci colorate ca alfel nu-mi explic ce-l man’ca in cur in halu’ asta. N-am io treaba cu presa,media,televiziunile,mondenitatile si „vedetele”, sa se spele toti in cacatu’ lor din partea mea (ceea ce si fac), da’ Serbanel deja ma zgarie rau la organu’ sensibilitatii estetice.Bine, oricum ma zgaria si emisiunea lui ce concueaza la valoarea de divertisment cu revelionu’ TVR din ’86. Ei bine, insa de data asta si nesilit de nimeni frustratu’ a inceput sa arunce cu bale in stanga si in dreapta de parca Antenele is amantii lu’ nevasta-sa. (Bine, poate Ciutacu si cu Badea au babardit unde nu aveau voie, mai stii?). Oricum Huidu se comporta de parca nu a mai avut parte de treaba in pantaloni de ceva vreme. Acu’ eu nu ma mai intreb daca e frustrat, ca e si punct. (Am incercat sa postez urmatoru’ comntariu la Domnia Sa pe blog da’ se pare ca nu vrea sa discute:
„esti cam varza bre huidule, macar haz de ai avea poate, poate te-ar lua cineva in serios. Asa esti un clown esuat ce pe deasupra mai e si frustrat. Ar trebui sa iti rezolvi relatia cu mama ta, de la ea pleaca toata treaba. Sau poti sa te apuci de baut…dispar frustrarile dar na, dai in alta. Spor.”…)-recunosc, nu-i frumos ce am facut, sunt un badaran, vai,vai…

No, treaba lui, pana nu o suna pe ma-sa si clarifica niste chestii din copilarie nu ai ce face cu omu’ asta, eu am vrut doar sa-l ajut.
Cinste tie Sefu’, cand te dau astia afara de la prima te angajez eu ca Minnesänger sa mai scoti un ban cinstit, doar ca textele trebuie sa le scrie Gainusa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: