Daca membrii PDL ar citi forumul de pe propria lor pagina de internet…

11 dec.

„Mult aş vrea să vă rup fiecare oscior pe care-l aveţi în cadavrul ce vi-l purtaţi de colo colo… Porcanilor! Târâi-mi-aş chiloţii prin colivele mamelor voastre care v-au căcat pe lumea asta!”
„RUSINE pentru decizia luata in privinta mamicilor!!!!!!!!!!!!!
O decizie luata fara cap!
Votul meu si al familiei mele nu il veti mai primi in vecii vecilor!
Copilul trebuie sa creasca impreuna cu mama lui!! Nicio bona nu ii va putea oferi dragostea si atentia pe care o poate oferi o mama!!”
„RUSINE!!!!!!!!!!
SUNT NISTE CRETINI SI NISTE NENOROCITI PT CA SUNTETZI IN STARE SA VA BATETZI JOC DE MAME SI DE COPII!!!!!!!
A-TI TREBUI IMPUSCATZI TOTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
„abia astept…
…sa va ciuruiesc!!!va urasc pentru ca va bateti joc de noi!!! Un presedinte de tara declara la televiziunea nationala ca riscam sa ajungem o tara de mamicute si bebelusi!? esti dobitoc!!!”
„SA-MI SUGETI PULA SI PIZDA MAMII MAMICILOR SI TATILOR CARE V-AU FACUT DE CRETINI SI MIZERABILI!!!!!! CRAPA-V-AR INIMILE IN VOI IMPREUNA CU EMIL BOC SI TOATA FAMILIA LUI SI TOATE FAMILIILE MEMBRILOR PDL!!!!”
„O sa va mai voteze dracu la viitoarele alegeri. Sa va fie rusine,praful sa se aleaga de voi !!!”
„TE BAG IN PIZDA MATII DE PDL-IST…AUZI EI CURATA HAZNAUA! CINE MORTII MATII ESTE LA CARMA ACESTEI TARI DE VREO 6 ANI? IN PRIMUL MADAT CA PRESEDINTE, ACEST DICTATOR BASESCU NU A FOST LINS IN CUR DE TARICEANU CU FACE BOC SI ACIUATII LUI ACUM! AR TREBUI PE BUNA DREPTATE SA CURATATI HAZNAUA….CU PERIUTA DE DINTI CU CARE VA SPALATI DIMINEATA! MULTA MUIE FRATZICA ….INCA ODATA! ”
„Bai MUICILOR portocalii, voi macar va faceti o parere despre cum sunteti vazuti de lume, macar aruncand un ochi pe acest forum? NU BA CA SUNTETI O RASA DE PARSIVI PARVENITI SI LINGAI IN CURUL LU’ BASESCU! FUTU-VA-N GURA! SUNT..TOTAL APOLITIC….BAI MUISTILOR….SI DE ACEEA MAI MUL V-O BAG IN GURA! IADUL O SA VA INGHITA CURAND…!

PT UDREA….FII MAMA CURV-O SI APOI VORBESTE DESPRE CEEA CE AI FACE! CE AVERE AI? CUM AI FACUT-O? PRIN MUNCA?….EU CRED CA CU PIZDA AIA PREFACUTA BLONDA!

PT BOC…FA-TI BULETIN DE BUCURESTI….MUISTU-LE!

PT BASESCU….LASA-NE!…LASA-NE!….CE NE E SCARBA DE TINE!……APROPO NU MAI FACI O BAIE DE MULTIME?…ASA SA TE MUSTRULUIM PUTIN!

INCA ODATA…..MULTA MUIE!”

Daca membrii PDL ar citi forumul de pe propria lor pagina de internet… ar trebui sa le fie frica… tare
Astea sunt doar cateva, de pe forumul pdl, pe care, din naivitate, am intrat sa il citesc… dar se pare ca nici acolo nimeni nu ii mai lauda pe astia, se pare ca si in propria lor curte se caca lumea pe ei…

3 răspunsuri to “Daca membrii PDL ar citi forumul de pe propria lor pagina de internet…”

  1. filadel decembrie 30, 2010 la 7:53 pm #

    Așa-i. Frica. Frica îi bună rău. Ea rezolvă tăte problemele. Și bîta. Așa a spus papașka și-așa trebe să fie că cine mai are dreptate înafară de ăla care are numa dreptate.

    La mulți ani, tinere! Să ne citim cu bine.

  2. TANO ianuarie 25, 2011 la 9:40 pm #

    ii doare-n basca pe potocalii ca sunt injurati.

  3. ribelalu` aprilie 6, 2011 la 8:59 am #

    de ce sa condamnam prostimea cand tonul e dat de „elitele” USL? asta e limbajul USL-ului, astia sunt oamenii lui.
    intru si eu pe multe bloguri si forumuri. de cele mai multe ori doar citesc si uneori mai si comentez. cert este un lucru…diferenta de limbaj intre partizanii celor doua tabere din politica romaneasca este imensa si foarte multe postari ale comentatorilor sunt pur si simplu incalcari flagrante ale legislatiei in vigoare, putand fi usor incadrate la antisemitism, discriminare, sovinism, calomnie, amenintare la integritatea personala etc etc.

Lasă un comentariu