Davos 2008

28 ian.

http://www.weforum.org/en/index.htm…asta pentru informatii…Obiective sau nu…

Mda, s-au adunat mai marii lumii la o tacla…anul acesta nu prea am vazut protestatari,dar in fine, cum zicea, s-au adunat astia sa discute…ce or discuta Dumnezeu cu mila ca de vazut nu vad nimic… in incheiere(dupa cum puteti citi si pe site) s-a chemat la un nou tip de colaborare in ceea ce priveste provocarea globalizarii, riscul incalizirii globale, etc. … Bai, astia se tot intalnesc ei si tot propun una alta, eu cred ca e vorba de o imensa stupiditate…cine isi inchipuie ca nu stiu cati oameni de afaceri si politicieni ar putea cadea toti de acord spre a striga in cor: „avem probleme de rezolvat, trebuie sa ne schimbam abordarea si politica” are o problma de perceptie .Stau aia toti acolo si zambesc de parca au si realizat ceva ceva in afara poate a unei discutii frumoasa la un ceai, o cafea, o apa plata… E stupid sa lasi publicul sa creada ca mai marii chiar se duc la Davos cu scopul de a imbunatati ceva, cu scopul de a colabora…mai,pana una alta traim in capitalism: fiecare ia ce apuca si nu se uita inapoi…ce le pasa lor de efectele globalizarii asupra tarilor sarace, ce conteaza, daca etiopianu bea cola atunci e bine… . Davos, orasel pasnic de munte, schiezi, faci o drumetie , liniste, pace, relaxare, din cand in cad cate un concert rock, ca asa e frumos, poate o competitie de sporturi de iarna, cine ar fi banuit ca la Davos se poate intampla o mareeeeeeeee intrunire internationala, care promite ca se va ocupa de noi, trebuie doar sa credem… eu sper inca in posibilitatea ca lumea sa nu isi mai bata joc de conceptul de intrunire internationala prin asemenea fatade care dau speranta ecologistilor si inchid pentru o vreme gura celor care chiar doresc o lume ca va merge spre mai bine.

Apoi, ” The ceremony which took place last month expressed sincere gratitude to the Prince for his „Outstanding Leadership in Interfaith Cooperation”. ia auzi, a luat nea charles un premiu, bravo lui, cu ceremonie si tot tacamul, ce frumos, Davos, acolo as vrea sa merg, au schii, au natura, au show…

Si inca una ca de scris despre asta deja ma satur : During the Annual Meeting participants had an opportunity to learn about the growing concept of local food produce. A special dinner discussion, led by celebrity chef Alice Water, focused on the economic, environmental and health benefits linked to consuming local produce.

Cand vom invata sa ne luam destinul si viitorul in serios…?Gluma Davos, ce am mai ras… ha-ha-ha

2 răspunsuri to “Davos 2008”

  1. Viski ianuarie 29, 2008 la 12:51 am #

    lumea capitalista occidentala se prabuseste! bursele se prabusesc, la fel si preturile de pe pietele imobiliare occidentale, pretul petrolului atinge cote astronomice… in aceste conditii, davosul a ramas un ultim bastion al unei lumi aflate in criza… poate ca am asistat la ultimul forum economic de asemenea rang! la anul proprietatea nu va mai avea valoare, petrolul va apartine doar unui procent de 0.1 din populatie, actiunile se vor devaloriza complet, companiile vor da faliment! china va controla totul… un scenariu sumbru, dar realist… si ghetarii se vor topi in continuare, dar nu-i vom mai baga in seama… avem probleme mai mari!:))

  2. waszlaw ianuarie 29, 2008 la 12:52 am #

    viski…da!!! ca de obicei

Lasă un comentariu